середа, 13 січня 2016 р.

Новорічний ранок


Нещодавно в Заліщицькій державній гімназії відбувся Новорічний ранок
     Наш 1-б клас завзято готувався до цього свята ! Ми власноруч виготовляли красиві прикраси: сніжинки, гірлянди. А потім прикрашали ними клас і зал, у якому мало відбуватися свято.
   Вивчали новорічні привітання, пісні, танці.
   От і прийшов день святкування ! Діти переодягнулися у костюми улюблених персонажів із казок, грали сценки.
   Звідусіль лунала радісна музика, усі веселились. Дід мороз із Снігурочкою завітали до нас у гості і роздали нам смачні подаруночки.

                                Аліна Гапійчук

Свято Миколая


У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись -  як уже і Миколая! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його з нетерпінням чекали учні 1Б класу, бо підготували свято «Ой хто,хто Миколая любить», на яке запросили  гімназистів 1- А, 2- А, 2 -Б класу, вчителів, батьків.
    Свято розпочалося із танцю «зірочок»,які освітили дорогу Миколаю, який завітав до української хати, де учні інсценізували вечорниці. Коли поснули дітлахи, то у снах до них прийшли і ангели, і чорти. Щоб перемогти нечисту силу, на допомогу прилітають сніжинки і виконують танок. Ну і звісно,яке свято без казки з непосидючою Машею і ведмедем, ліні, двійки, ябіди і багатьох інших героїв…

   За гарне навчання, послух Святий Миколай роздав гімназистам солодкі подарунки,побажав їм і надалі бути чемними, добрими, справедливими, рости здоровими, розумними, шанувати і допомагати своїм батькам.