вівторок, 30 березня 2021 р.

 

МОН України повідомляє про можливість для учнів закладів загальної середньої освіти пройти курс «Підприємництво для школярів», розроблений Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з компанією «Київстар» і студією онлайн-освіти EdEra.



Освітній серіал «Підприємництво для школярів» складається з 6 модулів і 36 серій. Викладені матеріали допоможуть учням усвідомити переваги ведення підприємницької діяльності та сформувати риси й позиції, потрібні людині для успішної самореалізації в сучасному світі.

Посилання на доступні модулі:

1. https://cutt.ly/oxkWK4j

2. https://cutt.ly/YxkW6AJ

3. https://cutt.ly/axkEonR

4.https://cutt.ly/gxkEjiU

5.https://cutt.ly/1xkEbNQ

неділя, 28 березня 2021 р.

Шановні батьки та учні! 

 У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації на території Заліщицької міської ради засідання комісії вирішило, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, перевести заклади загальної середньої освіти Заліщицької міської ради на дистанційну форму навчання з 29 березня 2021 року по 09 квітня 2021 року.


середа, 24 березня 2021 р.


Навчання з 25 по 29 березня 2021 року включно буде відбуватися шляхом використання технологій дистанційного навчання згідно затвердженого розкладу уроків.

пʼятниця, 5 березня 2021 р.

 У вівторок, 9 березня, 2021 року навчання у гімназії буде проводитися у звичному режимі. 


Разом із весною  у березні розпочинається великий "Соняшниковий" методичний марафон, який триватиме протягом усієї весни. Учні гімназії ,9 березня, виконуватимуть завдання Всеукраїнської гри "Соняшник". Бажаю успіху і перемоги!